Web

Websites

Portfolio Websites

Met het opstellen van een fysieke portfolio kan zeker geen online portfolio ontbreken! Wij maken voor u een unieke en gepersonaliseerde portfolio website die snel en gemakkelijk aan te passen is met WordPress.

Bedrijf Websites

Bent u een beginnend bedrijf en zoekt u naast het grafisch ontwerp ook een professionele website? Dan bent u zeker bij het juiste adres, wij kunnen voor uw bedrijf een volledige website ontwikkelen naar uw specifieke wensen en benodigdheden!

Web Shops

Bent u een winkel en wilt graag uitbreiden met een online web shop dan kunnen wij dit voor u maken! Met de hulp van WooCommerce maken wij u een gemakkelijk hanteerbare en gebruiksvriendelijke web shop zodat uw klanten ook online kunnen bestellen!

WordPress

De websites die wij maken worden opgemaakt via het handige Content Management Systeem: WordPress. Hier specialiseren wij ons in om de website zo gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, zeer snel, SEO geoptimaliseerd en gewoon perfect werkt voor u. Mocht u vragen hebben over onze werkwijzen, aarzel dan niet om ons te contacteren via ons contact formulier.